Geruchten
10 oktober 2006 - Ron Smeets

Foto's van de Motorola SLDR en SCPL?!?

Newmobile claimt live foto's van twee nieuwe Motorola modellen die tijdens de 3GSM in Februari al aangekondigd werden te hebben bemachtigd.

Het gaat om de SLDR en SCPL Van deze laatste is enkele maanden geleden ook al een tekening uitgelekt met wat specificaties erbij. De foto die NewMobile nu als zijnde de SCPL toont lijkt daar echter niet veel op (foto hiernaast).

De SLDR is, zoals de typische Motorola naam al doet vermoeden, de slider variant van de SCPL. Op de foto hieronder zie je beide toestellen, gebroederlijk naast elkaar.

Zowel Howardforums als EngadgetMobile beweren overigens dat de toesltellen die hier getoond worden nep zijn. Tja, het blijft natuurlijk een geruchtenmolen.Gerelateerde links:
Motorola SCPL ontwerp en specs gespot
Motorola SCPL wordt volgende ultraplatte GSM
Nieuwe Motorola voor de Koreaanse markt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.