Toestellen
09 maart 2009 - Ron Smeets

Foto's van de LG Viewty II

Vorige week spotte GSM Helpdesk al de specs van de LG Viewty II, een toestel dat volgens de laatste geruchten binnen enkele weken al in de winkels zou moeten liggen.

Vandaag zijn de eerste (wazige) foto's van het toestel online opgedoken, met dank aan Phone Arena.

De achterzijde van het toestel (foto hieronder) heeft veel weg van de standaard 'LG-look' zoals we die sinds de eerste Viewty ook al bij de Renoir en Arena zagen. De voorzijde heeft wel wat weg van de LG Secret, mede door de gebogen vormen en knoppen onder het dsplay.

LG-Viewty-II-b
LG-Viewty-II-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.