Geruchten
21 november 2011 - Ron Smeets

Foto's van de LG Optimus EX opgedoken

Als de geruchten kloppen dan is dit (foto's hiernaast en -onder) de LG Optimus EX.

Een toestel dat op Android 2.3 (Gingerbread) draait en verder onder andere voorzien zal worden van een 4 inch WVGA (480 x 800) display, 1.2 GHz dual core processor met 1GB RAM, een 5 megapixel camera met full HD video opname functie en een 3 megapixel front cam.

Het typenummer van de LG Optimus EX zou LG-SU880 zij. Andere specs die in deze geruchten dgenoemd worden: DLNA, GPS, WiFi USB en HDMI aansltuitingen, DMB (TV-Tuner), Bluetooth 3.0, microSD, 32GB intern geheugen, een 3.5mm audio (headset) aansluiting en een 1500mAh accu. De LG Optimus EX zou binnenkort op de Koreaanse markt beschikbaar komen in de kleuren 'zilver / zwart' en 'champagne / wit'. Wanneer en tegen welke prijs, dat is nog niet bekend. De foto's en specs werden door een (anonieme) bron naar de boys van PocketDroid gemaild.

LG-Optimus-EX LG-Optimus-EX-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.