Geruchten
04 april 2013 - Ron Smeets

Foto's van de HTC First Facebook phone duiken op

Over enkele uren (om 19u00) zal facebook een Android persbriefing houden in San Francisco. Wat daar precies onthuld gaat worden is natuurlijk nog niet bekend maar online wordt volop gespeculeerd over een nieuwe facebook smartphone en natuurlijk ook een verbeterde versie van de facebook Android App.

De afgelopen uren zijn enkele foto's opgedoken van de HTC First. Dat zou mogelijk het betreffende toestel kunnen zijn. Er wordt al langer gesproken over het feit dat de Taiwanese fabrikant aan een nieuwe facebook phone werkt.

Op de foto's valt vooral de nieuwe Android UI op. Die ziet er beduidend anders uit dan hetgeen we tot nu toe gezien hebben. 

HTC-First-Lek-0404-a HTC-First-Lek-0404-c HTC-First-Lek-0404-b

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.