Geruchten
02 november 2007 - Ron Smeets

Foto's van de Google Phone uitgelekt (alweer!?!)

Ah, gelukkig, hij is er weer ;-) De Google Phone hebben we de afgelopen maanden al vaker, en in diverse gedaanten, voorbij zien komen.

Eerst waren er de verschillende concepten en toestellen, gemaakt door HTC, LG, Samsung of een van de minder bekende (Chinese) fabrikanten, toen sprak men alleen over een samenwerking, weer iets later over een OS en nu zijn er weer (fake) afbeeldingen (foto boven) uitgelekt van een fysiek device dat mogelijk de Google Phone zou kunnen zijn of worden.

Ow ja, en tussen de diverse geruchten door liep als een rode draad de berichtgeving van enkele Google bobo's die elkaar (bewust) tegenspraken door de komst van een Google GSM even vaak te bevestigen als te ontkennen.

De (online) discussie over de Google Phone begint langzamerhand de vormen aan te nemen van die die rondom de 'Apple Phone' gevoerd is in de maanden (en jaren) voorafgaand aan de introductie van de uiteindelijke iPhone.Gerelateerde links:
HTC levert dit jaar nog 50.000 Google Phones
Eerste foto's van HTC's Google Phone uitgelekt
LG’s KU580 is de Google Phone
Eric Schmidt: 'Google Phone komt er niet'
Google Phone van HTC nog dit jaar in de winkels
Aziatische Google bobo ontkent Google GSM
Spaanse CEO van Google bevestigt de Google Phone
Foto van de Google Phone?
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.