Geruchten
02 maart 2006 - Ron Smeets

Foto's van de derde generatie ROKR

Waar ze ze vandaan hebben willen ze bij Engadget Mobile natuurlijk niet zeggen, maar het zijn wel zo ongeveer de eerste foto's van wat de derde generatie ROKR zou moeten worden.

Net als de ROKR E2 heeft ook de deze Motorola musicphone geen iTunes meer aan boord, maar dat zou je aan de foto's te zien niet zeggen. De witte schijf in het midden van de toetsten lijkt namelijk wel erg veel op een click-wheel.

Naar verluidt wodt de derde ROKR uitgevoerd met GPRS/EDGE, Bluetooth, een 1.3MP cam, minijack koptelefoon aansluiting en multimediasoftware.

Opvallend is verder dat de ROKR E3 al boven komt drijven binnen twee maanden nadat de E2 officieel het daglicht zag.Gerelateerde links:
Komst ROKR E2 definitief aangekondigd
Video demo van de ROKR E2
Twee nieuwe ROKR modellen?
De tweede generatie ROKR gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.