Toestellen
28 november 2008 - Ron Smeets

Foto's van de Christian Dior Phone

De peperdure eerste Fashion Phone voor dames van Christian Dior, ofwel de Lady Dior, is de afgelopen maanden al een paar keer in het nieuws geweest.

Deze week zijn via een Tsjechische site de eerste duidelijke foto's van het toestel opgedoken. Er komen overigens twee versies van de Dior Phone, een clamshell die in samenwerking met het Franse Modelabs ontwikkeld is (ook bekend van oa. de Hummer en de Levi's Phones).

Het instapmodel gaat 5000 dollar kosten en moet het doen zonder de krokodillenlederen behuizing met 640 Swarovski crystallen die er voor zorgen dat op het prijskaartje van het high-end model 28.360 dollar zal komen te staan.

Qua specs zijn beide uitvoeringen gelukkig wel gelijk. Beiden hebben een 2 megapixel camera, een 2.6 inch QVGA touchscreen display en een miniatuur modelletje van het toestel dat via Bluetooth als afstandsbediening dient en waarmee je ook gewoon gesprekken kunt opnemen, voeren en verbreken omdat je het peperdure Dior Phone natuurlijk liever veilig in je tas laat zitten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.