Toestellen
11 maart 2007 - Ron Smeets

Foto's van de BlackBerry 8300 (Daytona)

Krap een week geleden doken de eerste geruchten over een nieuwe BlackBerry, de 'Daytona of 8300, op.

Inmiddels is de beruchte Boy Genius er alweer in geslaagd het toestel in zijn handen te krijgen voor een fotoshoot en het bekijken van de specs.

De 8300, zoals hij dus door RIM gedoopt is, is wat kleiner, dunner en dus compacter dan de 8800 en ligt daardoor lekkerder in de hand. Ook de layout van het keyboard is verbeterd en daardoor makkelijker te gebruiken.

In tegenstelling tot de eerdere geruchten lijkt de 8300 toch geen WiFi te hebben. Een andere feature valt wel op: spelling controle voor ingevoerde teksten (zie foto helemaal beneden)Gerelateerde links:
WiFi versie van de BlackBerry 8800 gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.