Nieuws
15 februari 2010 - Redactie StyleCowboys

Foto´s van de aangekondigde Garmin-Asus Nüvifone A50

Enkele dagen geleden wist Ron al het één en ander te vertellen betreft de Specificaties van de Garmin-Asus Nüvifone A50.

Vandaag heb ik op het MWC in Barcelona een aantal Nüvifones mogen fotograferen. Één daarvan was inderdaad ook de Nüvifone A50.

Ik heb een beetje met het toestel mogen spelen en kan vertellen dat het toestel inderdaad het android besturingssysteem heeft. Echter is hier helemaal niets meer van te merken doordat Nüvifone hier haar eigen laagje overheen heeft gegooit. De eerste onderstaande foto is dan ook het absolute beginscherm van de telefoon waar dus geen applicatie is geladen.

DSC_0275DSC_0276

Tevens is het mij gisteren gelukt om bij Samsung een Samsung Wave in de soep te laten lopen (meer hierover volg). Zo was vandaag de Nüvifone A50 mijn volgende telefoon welke ik heb laten crashen.
De Nüvifone gaf na deze melding totaal geen reactie meer. Oftewel, ik ben de toestellen echt goed aan het testen hier in Barcelona ;-)

Oh ja, tot slot werkt het toestel ook wanneer deze rechtop staat. Dus je hoeft hem niet persé liggend te houden tijdens het navigeren. Deze foto heb ik gemaakt van een staand model (toestellen zaten vast aan een houder). Als je beter kijkt, zie je ook Aziatische tekens aan de rechter kan. DSC_02771

Over de auteur: Redactie StyleCowboys
 
De redactie van Stylecowboys is te bereiken via redactie@stylecowboys.nl