Geruchten
06 augustus 2012 - Ron Smeets

Foto's van de 7 inch iPad behuizing?

Nadat een tekening van een kleinere, 7 inch, iPad opdook via de Apple Store zijn nu ook foto's gespot van wat de behuizing van de kleinere iPad zou kunnen zijn. De kiekjes zijn afkomstig uit China en, zoals alle geruchten moet ook nu weer de spreekwoordelijke korel zout bij de hand gehouden worden ;-)

De foto's zijn niet bijzonder duidelijk en er is ook geen referentie te zien waardoor je de grootte van deze vermeende iPad Mini behuizing kan inschatten. Opvallend is wel het ontbreken van een 'camera-gat' aan de achterzijde.

iPad-Mini-Behuizing-Rumor-0608-aa iPad-Mini-Behuizing-Rumor-0608-bb

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.