Geruchten
24 juli 2015 - Ron Smeets

Foto's uit het productieproces zouden de voorzijde van de iPhone 6S tonen Het frontje van de nieuwe iPhone lijkt als twee druppels op dat van zijn voorganger

Over een week of zes tot acht zal Apple de nieuwe iPhone modellen onthullen. Zoals gewoonlijk volgt op een 'N' versie de 'NS' serie. Die zijn uiterlijk meestal identiek aan hun voorganger(s). Het frontje dat op onderstaande foto te zien is zou van de iPhone 6S zijn, zo luidt het gerucht. Zoals je kunt zien lijkt hij als twee druppels water op het frontje van de iPhone 6. Voor hetzelfde geld is het getoonde onderdeel dus een frontje van dat toestel.

Dat gold overigens ook al voor de gelekte achterzijde van enkele weken geleden, alhoewel daarbij nog wel wat verschillen aan de binnenzijde zichtbaar waren.

Om het gerucht nog wat extra kracht bij te zetten zijn nog enkele foto's gepubliceerd. Daarop zijn onder anderen een deel van het productieproces en een doos met de betreffende frontjes te zien.

Bron (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.