Geruchten
15 september 2014 - Ron Smeets

Foto's tonen bijzondere nieuwe camera voor de Oppo N3

De Oppo N3 wordt volgende maand in Singapore gepresenteerd. Vandaag zijn enkele foto's opgedoken waarop hij te zien is met een bijzondere camera die bovenop het toestel geplaatst is en lijkt te kunnen draaien voor het maken van 'gewone' foto's of selfie's.

Mij deed het meteen denken aan de oude Nokia N90. Ok, heel even dan, maar die had ook een draaibare camera, al was dat om hem beter als videocamera te kunnen gebruiken.

Bij de Oppo N3 dient het draaien van de camera dus een ander doel. Op de foto's vind ik het er wel een beetje vreemd uit zien. Overigens had de eerste Oppo; de N1, ook al een draaibare camera, maar die was nog min of meer weggewerkt in de bovenzijde van het toestel en niet 'er op geplakt' zoals bij de Oppo N3 waarschijnlijk het geval is, als de foto's hieronder juist blijken te zijn.

Oppo-N3-CamGerucht-b Oppo-N3-CamGerucht-a

En de teaser voor de lancering in Singapore, volgende maand: oppo_n3_tease

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.