Geruchten
26 september 2008 - Ron Smeets

Foto's specs en filmpje van de Samsung M8800 Bresson

Enkele dagen geleden deden al de eerste geruchten de ronde over weer een nieuwe Samsung. De Bresson zou zo'n beetje een samenvoeging moeten worden van de Omnia en de Innov8.

Inmiddels zijn via een Russische bron diverse specs en foto's uitgelekt. De M8800 Bresson, of Pixon zoals het toestel nu ook genoemd wordt, gaat onder andere voorzien worden van een quad-band GSM met UMTS/HSDPA support, 3.2 inch WQVGA touchscreen display, 8 megapixerl camera met gezichtsherkenning, Geotagging en VGA video opname (30fps), GPS, bewegings sensor, microSD geheugen en Bluetooth.

Verder is hij iets kleiner dan de Omnia maar wel een stukje dikker (108 x 55 x 15mm). We zullen zien wat hiervan waar blijkt te zijn. De foto's en het filmpje.

Gerelateerde links:
Samsung Innov8 + Omnia = M8800 (Bresson)
Samsung Omnia Millionaire in goed gezelschap gelanceerd
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.