Toestellen
25 maart 2011 - Ron Smeets

Foto's: Samsung Nexus S, SE Xperia Arc en Galaxy S II

Gisteren was ik bij de Samsung perspresentatie van de Nexus S. Dat toestel ligt sinds enkele dagen in de Nederlandse winkels.

De mannen van Samsung Mobile hadden ook een pre-productie model van de nieuwe Galaxy S II (verwacht over een week of acht) meegenomen naar Amsterdam en zelf had ik de Sony Ericsson Xperia Arc, die binnenkort in de winkels zal liggen, bij me. Een prima gelegenheid om deze drie toestellen even naast elkaar te leggen voor een paar kiekjes ;-)

Nexus-S-Xperia-Arc-Galaxy-SII-Front Nexus-S-Xperia-Arc-Galaxy-SII-Back

Samsung-Nexus-S-SE-Xperia-Arc-Front Samsung-Galaxy-SII-SE-Xperia-Arc-Back

En nog een foto van de Galaxy S II en de Xperia Arc in een 'aquarium', zonder water natuurlijk ;-)) Samsung-Galaxy-SII-SE-Xperia-Arc-Donker

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.