Geruchten
07 januari 2006 - Ron Smeets

Foto's nieuwe Sony Ericsson uitgelekt?!

Zoals zo vaak met stiekem gemaakte foto's van een nog in ontwikkeling zijnde GSM zijn ook deze nogal wazig, maar volgens iemand die zegt dat ie het kan weten wordt dit een van de nieuwe Sony Ericsson toestellen.

Om nou te zeggen dat ie er erg verrassend of innovatief uitziet. . . nou, nee! Maar het is altijd leuk om iets te kunnen laten zien voordat het officieel is, toch? Qua specs zou hij onder andere voorzien worden van een 3.2MP cam, EDGE (3G) en een QVGA scherm.

Volgens Memzee zou dit de opvolger kunnen worden van de K750i of de W810i. We wachten natuurlijk (on)geduldig af wat hier van waar blijkt te zijn. Meer foto's :

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.