Geruchten
05 mei 2009 - Ron Smeets

Foto's HTC Hero (T-Mobile G3) gespot

De HTC Hero was begin dit jaar al te zien in de uitgelekte roadmap van de Taiwanese fabrikant. Toen viel al op dat het een G1-achtig toestel was en waarschijnlijk dus de beoogde de opvolger van de T-Mobile G1. Deze week zijn de eerste live foto's van het toestel opgedoken.

OK, nog een beetje wazig maar je ziet duidelijk weer de G1 vormen, een groter scherm en geen slide-out toetsenbord meer. Ook de trackball ontbreekt. Positief is de toevoeging van een 3.5mm audio aansluiting. Als de geruchten kloppen dan wordt dit de T-Mobile G3.

HTC-Hero-G3-c
HTC-Hero-G3-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.