Geruchten
05 januari 2011 - Ron Smeets

Foto's gespot die met de Nokia E6-00 genomen zijn

Nee, er zijn nog geen foto's van het toestel zelf, maar op Picasa zijn, heel even, een aantal kiekjes opgedoken die, als de foto info klopt, genomen zijn met de Nokia E6-00, een nieuw E-Series model dat er mogelijk dus aan zit te komen.

Begin december dook wel al een toestel lijstje op waarin de naam Nokia E6-00 te zien was, maar daar bleef het dan ook bij. De foto's die nu op Picasa opgedoken zijn geven weer wat vers voer voor deze geruchten ;-) Hieronder een grote versie van de exif info.

Volgens de geruchten lijkt de Nokia E6-00 uitgerust te zijn met een 8 megapixel camera, hoewel het bestand een resolutie heeft van 1600 x 1200 pixels (2MP). Het Picasa album is inmiddels dus offline, maar hier staan nog wel een aantal kiekjes. Een paar daarvan heb ik ook hieronder gepost. Nokia-E6-00-Fotoinfo-Picasa-a Nokia-E6-00-Foto-Sample-a Nokia-E6-00-Foto-Sample-b Nokia-E6-00-Foto-Sample-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.