Geruchten
12 oktober 2011 - Ron Smeets

Foto's, genomen met de Samsung Galaxy Nexus op Google+

Op Google+ zijn enkele foto's opgedoken die, volgens de EXIF data, genomen zijn met de Samsung Galaxy Nexus (aka Nexus Prime), het eerste Android Ice Cream Sandwich toestel dat op het punt staat om, vermoedelijk ergens deze maand nog, gelanceerd te worden.

Inmiddels zijn de kiekjes alweer offline, maar natuurlijk niet voordat diverse sites er een kopie van 'getrokken' hadden.

Hieonder zie je een van de foto's, de EXIF data (ook op de foto hierboven) met daarin duidelijk de Galaxy Nexus als 'camera' en drie screenshots van het Google+ account waar de foto's even online gestaan hebben.

Galaxy-Nexus-Foto Galaxy-Nexus-Foto-EXIF Galaxy-Nexus-Foto-Google%2B-a Galaxy-Nexus-Foto-Google%2B-b Galaxy-Nexus-Foto-Google%2B-c

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.