Geruchten
14 juli 2008 - Ron Smeets

Foto's en specs van de Sony Ericsson W302 (Feng)

De Sony Ericsson W302, codenaam Feng, is een nieuw toestel dat deze dagen in het geruchtencircuit opdook. Volgens de Arabische bron wordt dit een mid-range candybar Walkman phone.Uiterlijk heeft hij veel weg van de W890.

De specs die verder genoemd worden spreken over een 176x220 pixel kleurendisplay, 2 megapixel camera (geen autofocus of flits) en het A200 platform. De bron meldt ook nog dat het toestel 22 Juli aangekondigd zal worden en vanaf medio Oktober in de winkels gaat verschijnen. Waar dat zal zijn is niet bekend. Meer foto's:Gerelateerde links:
Sony Ericsson W902 (Patti) gespot?
Nieuwe, onbekende, Sony Ericsson Walkmanphone gespot
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.