Geruchten
29 januari 2010 - Ron Smeets

Foto's en specs van de Samsung S5620 Monte uitgelekt

Tijdens het komende Mobile World Congress zal voor Samsung, mede door het ontbreken van Nokia en de slechts beperkte aanwezigheid van LG, weer het moment worden om veel aandacht te trekken.

Doorgaans, in afgelopen jaren, doen deze Koreanen dat mede door het introduceren van heel veel nieuwe toestellen. Dat betekent dus ook dat er wel eens iets uitlekt ;-) Vandaag is het de beurt aan de Samsung S5620 Monte.

Er is nog niet heel veel bekend over de Samsung S5620 maar uit de foto's, het typenummer en de specs kunnen we afleiden dat het om een mid-range toestel lijkt te gaan. De specs en foto's:
- 3 inch Touchscreen display
- 3G en HSDPA support
- WiFi
- GPS
- 200MB geheugen
- microSD geheugenkaart gleuf
- 3.5mm audio aansluiting
- Camera (resolutie onbekend)
- TouchWiz UI

Foto's: samsung-s5620-monte-04 samsung-s5620-monte-02 samsung-s5620-monte-03 samsung-s5620-monte-07 samsung-s5620-monte-09 samsung-s5620-monte-08

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.