Geruchten
07 oktober 2006 - Ron Smeets

Foto's en specs van de HTC Herald uitgelekt

Zie hier de eerste foto's van de Herald. De voigende HTC Smartphone die de Hermes (ook bekend als de MDA Vario) moet gaan opvolgen.

Behalve de foto's (meer na de 'lees meer') heeft de bron van dit gerucht ook een aantal specs weten te bemachtigen. De Herald is, voor een QWERTY-slider, slechts 18mm dik en heeft een 2MP camera, 2.8 inch (7cm) QVGA display, microSD geheugenkaart, 64MB RAM, 128MB ROM. Minpuntje is de processor, een OMAP met een kloklsnelheid van slechts 200MHz.

SoloPalmari rept helaas nog met geen woord over de connectivity specificaties van de Herald, dus achter features als WiFi, UMTS en HSDPA moeten we nog een groot vraagteken plaatsten.Gerelateerde links:
Niet werkende GPS module in de HTC Trinity
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
HTC onthult de kleine Libra
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Meer muziek in toekomstige HTC smartphones
HTC Artemis wordt T-Mobile's MDA Compact III
Foto's van de HTC Excalibur
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.