Geruchten
14 maart 2013 - Redactie MobileCowboys

Foto's en specs Samsung Galaxy S4 gelekt?

Terwijl Ron as-we-speak in het vliegtuig richting New York zit om daar live de lancering van de Samsung Galaxy S4 mee te maken op Time Square (nee hoor ben niet jaloers) :) zijn er een aantal high-res afbeeldingen en specificatie opgedoken waarvan Guo Jian claimt dat dit het nieuwe Samsung toestel is.

Mijn Chinees is niet heel er goed maar als Google Translate klopt dan heeft de Samsung Galaxy S IV (GT-I9502) een 4,99 inch scherm met 1080p resolutie, weegt het toestel 138 gram en is 7,7 millimeter dik. Onder de motorkap een 1,8 Ghz 8 core Exynos 5410 processor, een PowerVR SGX 544MP3 GPU, 2GB geheugen en 16 GB opslagruimte. Er kan een microSD-kaart in en het toestel is voorzien van een flinke 2600 mAh batterij die vervangen kan worden.

Foto's van Samsung Galaxy S4
Op het eerste oog heeft de Galaxy S4 veel weg van de Note II en de Galaxy S3 er is nog steeds een hardware Home knop en de achterkant is ook afneembaar. Eerder geruchten dat de S4 een S-pen zou hebben lijken dus niet waar. Maar omdat de foto's van Samsung Galaxy S4 van een Chinese site komen is het niet met 100% zekerheid te zeggen of deze afbeeldingen ook daadwerkelijk de Samsung Galaxy S4 (GT-I9502) is? Ron zal daar ongetwijfeld vanaf Time Square meer over kunnen vertellen, stay tuned dus!

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl