Toestellen
28 januari 2011 - Ron Smeets

Foto's en HD video van de Sony Ericsson Xperia Arc

Vlak na de presentatie van de Sony Ericsson Xperia Arc was al een HD video voorbeeld te zien die met de camera van dit toestel gefimd was. Dat filmpje was echter binnen opgenomen en door Sony Ericsson zelf.

De boys van XBlog uit Griekenland hebben nu een 'buiten filmpje' en enkele foto's geschoten met de Xperia Arc. OK, ik had misschien een iets minder rumoerige lokatie genomen dan de lokale stadsautoweg, maar de voorbijrazende auto's zorgen in ieder geval voor voldoende beweging en kleuren in het filmpje.

Als je onderstaand filmpje bekijkt dan moet je natuurlijk niet vergeten om even '720p HD' te selecteren, rechtsonder op de YouTube menubalk. Ik ben behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit (los van wat compressie blokjes die, denk ik, door YouTube gegenereerd worden).

Hier staan nog de foto's: SE-Xperia-Arc-Foto-a SE-Xperia-Arc-Foto-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.