Geruchten
06 december 2010 - Ron Smeets

Foto's en HD video van de Google Nexus S camera online

De Google Nexus S is al diverse keren online te zien geweest. De officiele onthulling van het toestel lijkt een kwestie van tijd.

Inmiddels zijn ook weer enkele voorbeeld foto's en een HD video opgedoken die met de camera van de Google Nexus S. Enkele weken geleden waren ook al een paar kiekjes opgedoken maar de kwaliteit daarvan was niet echt bijzonder te noemen. De nieuwe foto's zijn ook weer opgedoken via Picasa. Hieronder kun je een aantal van de nieuwe foto's, en de HD video, bekijken.

De foto's: Nexus-S-Fotos-0312-a Nexus-S-Fotos-0312-b Nexus-S-Fotos-0312-c

De video:

Meer kiekjes, en de gotere versies daarvan, vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.