Toestellen
12 januari 2012 - Ron Smeets

Foto's en HD video van de 12 megapixel Sony Xperia S camera

De Sony Xperia S heeft een 12 megapixel Exmor R camera aan boord. De foto's die zijn 'voorganger', de 8 megapixel Exmor R camera van de Xperia Arc (S), maakte waren al best goed te noemen.

Hieronder kun je een aantal kiekjes bekijken en een HD video die met de Xperia S gemaakt zijn. Ook die zien er niet bepaald slecht uit. 

Sony-Xperia-S-Camfoto-b Sony-Xperia-S-Camfoto-c Sony-Xperia-S-CamFoto-a

Om de grote, high-res, versies van bovenstaande foto's te bekijken moet je deze link even volgen. Daar vind je ook nog meer foto's.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.