Accessoires
01 september 2008 - Ron Smeets

Foto's duiken op van iPod Nano 4G Case

Vandaag is een foto opgedoken vanuit de IFA van de iPod Nano 4G. Producent Hama heeft de cases al hangen van de nog aan te kondigen iPod van Apple. Uit de cases is goed af te leiden dat de Nano 4G een bolle case krijgt en het scherm aanmerkelijk groter is dan voorheen.

Apple is altijd erg streng met het bewaken van haar nieuwe producten. Zo weten ze er vaak voor te zorgen dat hun producten niet voortijdig uitlekken. Dit was natuurlijk ook de bedoeling bij de nieuwe iPod Nano 4G die toch wel een opmerkelijke wijziging heeft ondergaan. Zo is het scherm een stukje groter geworden en is de case nu bol afgewerkt.

De lancering van Apple's nieuwe producten zal niet lang meer op zich laten wachten aangezien andere leveranciers er al het fijne van weten.Gerelateerde links:
iPod gaat vier jaar mee
De iPod Nano Madonna edition
iPod Nano in Oktoberfest outfit

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.