Entertainment
11 juli 2008 - Ron Smeets

Fotokwaliteit van de iPhone's versus zes 'concurrenten'

Nou ja, echte concurrenten van de iPhone zijn het zeker niet allemaal, maar ik vond het na de discussie die eerder vandaag op gang kwam over de kwaliteit van de foto's van de nieuwe iPhone even een kort artikeltje te maken met daarin een foto die, onder dezelfde omstandigheden, met diverse cameraphones gemaakt is.

Hierboven staat het resultaat van de oude iPhone (2 megapixel). Vervolgens gaan we verder met de nieuwe iPhone (ook 2 Megapixel).

Dan de Nokia N82 (5 megapixel)

De Samsung G810 (5 megapixel)

De Samsung P960 (3MP)

De Sony Ericsson K660i (2MP)

De Sony Ericsson W350i (1.3MP)

En de Sagem SoIce (3.2MP)Gerelateerde links:
Eerste indruk van de iPhone 3G (UPDATE 15u35)
'Flits fotos' van de N82 en N95 vergeleken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.