Nieuws
07 oktober 2005 - Ron Smeets

Fotograaf exposeert met camphone foto's

De Koreaanse fashion fotograaf Kim Joong-man exposeert momenteel met foto's die hij gemaakt heeft met de Samsung Vijf en Zeven Megapixel camphones.

Tot het moment dat Samsung hem aanbood om eens te experimenteren met de twee multi-megapixel camphones had Joong-man zelfs nog nooit een digitale camera gebruikt.

Natuurlijk zegt de brave man nu in het artikel op Telecoms Korea dat hij blij verrast is met de kwaliteit van de Samsung's. Zou ik ook zeggen als een multinational voor mij een expositie en wat camera's regelde :-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.