Geruchten
27 oktober 2012 - Ron Smeets

Fotobewijs voor multi user optie voor Android 4.2

De geruchten waren er al en nu is er ook een foto die aantoont dat de nieuwste versie van Android, 4.2, multi user accounts ondersteund. Mits de afbeelding van het 'instellingen' scherm van een vermeende Nexus 10, echt blijkt te zijn. Maandag houdt Google een Android event en dan zal meer duidelijk worden.

In de afbeelding, zie grote versie hieronder, is duidelijk te zien dat er over 'Users' gesproken wordt; meervoud dus. Helaas heeft de maker van de foto niet ook even twee 'users' aangemaakt. Dat zou nog meer 'bewijs' leveren.

We zullen het wel zien. Overigens werd in eerdere geruchten hierover al melding gemaakt (inclusief 'demo' video) van het ontdekken van de multi user functie in de broncode van Jelly Bean (Android 4.1).

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.