Geruchten
28 maart 2008 - Ron Smeets

Foto van een N95 met 'Touch User Interface'?

De foto hiernaast is afkomstig uit Mobile Review's review van de Sony Ericsson G700 en toont een Nokia N95 met iets dat lijkt op een Touchscreen User Interface.

Scoop? Helaas niet. De afbeelding blijkt namelijk gekiekt te zijn vanaf een TV scherm waar op dat moment een scene van de nieuwe Knight Rider (ja, die pratende Camaro uit de jaren 80 ;-)) te zien was. Schijnbaar is dit, in de TV serie, een van de nieuwe gadgets van Micheal Knight. . .Gerelateerde links:
De touch sensitive Nokia Aeon
Nokia S60 Touch demo in Barcelona
Nokia clamshell met duo (touchscreen) displays
Uitgebreide S60 Touch demo
Nokia Touchscreen patent gaat veel verder dan de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.