Geruchten
22 mei 2008 - Ron Smeets

Foto van de Palm Treo 850 gespot

Eind vorige week dook deze foto op. Dat zou de eerste duidelijke afbeelding moeten zijn van de Palm Treo 800w waarvan tot dat moment alleen (wazige) screenshots gezien waren.

Gisteren onthulde Boy Genius Report echter alweer de (zogenaamde) eerste foto van diens opvolger, de Palm Treo 850.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het toestel op deze foto ook meer '2008' vind uitstralen dan de Treo 800 die al een tijdje in het geruchtencircuit ronddoolt en ergens in Juli in de (Amerikaanse) winkels moet verschijnen.

De Treo 850 wordt, zo meldt Boy Genius, voorzien van een 400MHz processor en 100MB RAM. Meer specs zijn nog niet bekend.Gerelateerde links:
Nieuwe informatie over de Palm Treo 800w uitgelekt
Palm Treo 800W gespot?
Palm Treo 800w vanaf Juli in de Amerikaanse winkels?
Palm Treo 800 duikt op in Gates' Keynote
Eerste duidelijke foto van de Palm Treo 800w
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.