Geruchten
11 maart 2011 - Ron Smeets

Foto van de Nokia X3 Touch and Type / RM745 slider opgedoken

Nadat gisteren al een nieuw kiekje van de nog niet aangekondigde Nokia E6 gespot werd is het vandaag de beurt aan een nieuwe Nokia slider. Het zou mogelijk de Nokia X3 (Touch and Type), of Nokia RM745 kunnen zijn. Van die laatste dook vorige week ook al een sihouet afbeelding op via de FCC

Specs en dergelijke zijn nog niet gelekt, maar op de foto is wel te zien dat het toestel naast een keypad (slider) ook een touchscreen heeft en voorzien is van het S40 touch OS. Hieronder staat nog een grotere versie van de gelekte foto.

nokia-x3 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.