Geruchten
23 oktober 2008 - Ron Smeets

Foto van de Nokia E63 (nu wel?!?)

Enkele dagen geleden dook al samen met enkele specs een zogenaamde eerste (wazige) foto op van wat de Nokia E63 zou moeten zijn. Dat bleek toen dus niet te kloppen.

Vandaag is een nieuwe foto opgedoken van de inmiddels dus geruchtmakende nieuwe Nokia E63 ;-) Het toestel op deze afbeelding ziet er heel anders uit dan die van twee dagen geleden, maar dat was dan ook een foto van de eerder al eens gespotte E75 (ook nog een gerucht).

Op de nieuwe foto is onder andere de typenaam zichtbaar maar dat kan ook gephotoshopt zijn. Verder valt op dat deze E63 ook wel wat weg heeft van de eerder al in het geruchtencircuit opgedoken E72. Bovendien werd een maand geleden de E63 ook al eens voor de E72 aangezien.

Enfin, het zal wachten worden op de eerste officiele berichten uit Finland om er achter te komen welke van deze drie E-Series nu daadwerkelijk de winkels gaat (of gaan) bereiken. En dan zwijg ik nog maar even over de geruchten die spreken van een touchscreen N-Series.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.