Geruchten
18 september 2007 - Ron Smeets

Foto van de Nokia 8900 gespot?

Een maand of vijf geleden dook het gerucht over een Nokia 8900 voor het eerst op bij een Tjechische site.

Toen waren er alleen nog wat tekeningen van deze, zogenaamde, opvolger voor de 8800 te zien die er wel leuk maar niet echt overtuigend 'a-la-Nokia' uitzagen.

Bij Unwired Review hebben ze nu de hand weten te leggen op een tweetal kiekjes van wat zij ook als mogelijke opvolger van de Nokia 8800 betitelen: de 8900.

Behalve de foto's (hierboven) worden ook enkele specs van Nokia's mogelijk nieuwe topmodel genoemd. Zo zou er een 3.2 megapixel camera inzitten en een front-cam voor video oproepen (op de foto te zien linksboven het scherm). Vooral dankzij 'de ontdekking' van de front-cam wordt natuurlijk ook gesproken over 3G (UMTS) connectivity voor de 8900.

Vooralsnog is het nog een gerucht maar de foto's zien er wel redelijk echt uit.Gerelateerde links:
Nog een nieuw Nokia gerucht: de 8900
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Nokia 8600 gespot?
Nokia 8800 Sirocco Gold
Videoreview van de Nokia 8800 Sirocco Gold
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.