Geruchten
09 februari 2008 - Ron Smeets

Foto van de Motorola Texel uitgelekt?

Een tijdje geleden had GSM Helpdesk een leuke scoop van een viertal nieuwe Motorola toestellen die tijdens een presentatie in beeld verschenen. Dat bericht ging de hele (mobiele) wereld rond en zorgde voor nogal wat discussie over de echtheid van de plaatjes.

Inmiddels is van die vier toestellen de Skarven al opgedoken onder de naam Z12 en nu zien we (foto boven) ook ineens een afbeelding van wat de Texel zou moeten zijn, ook een toestel dat destijds in de presentatie opdook (zie foto's hieronder).

Veel meer dan deze foto en het nieuws dat dit ook een toestel wordt uit de ROKR-lijn met een 'morphing interface' zoals de E8 is nog niet uitgelekt.

De Texel zoals hij destijds in de presentatie getoond werd

Idem, maar dan de Skarven (Z12):Gerelateerde links:
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Motorola Zine Z12 komt er aan
Gespotte Motorola's zijn wel degelijk echt
Gespotte Motorola toestellen zijn fake
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.