Geruchten
06 februari 2008 - Ron Smeets

Foto van de Motorola M990 'Carphone' uitgelekt

Ik weet niet wat jullie er van vinden, maar bij het zien van deze via de FCC uitgelekte foto (klik op de foto voor een grotere versie) van een nieuwe Motorola, de M990 Smart Rider Carphone, vielen mij drie dingen op.

Ten eerste is dit een Motorola model dat duidelijk eens niets weg heeft van de RAZR's. Ten tweede vond ik 'm er wel heel erg ouderwets uitzien en tot slot: wat moet je van een (Smart)phone anno 2008 denken die de naam 'Carphone' draagt?!Gerelateerde links:
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Is dit de Motorola A810?
Motorola Z9 te koop op eBay
Opvolger van de Motorola MING gespot?
Motorola Zine Z12 komt er aan
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.