Geruchten
24 juni 2011 - Ron Smeets

Foto van de HTC Glamor (aka Bliss) Android LadyPhone gelekt

Ruim een maand geleden doken de eerste geruchten op dat HTC een 'LadyPhone' op de markt wil gaan brengen. Het zou gaan om een Android toestel met de codenaam Bliss.

Vandaag dook een foto op van de in 'vrouwelijke' kleuren gehulde HTC Glamor. Dat zou, als de geruchten kloppen, wel eens de HTC 'LadyPhone' kunnen zijn. Behalve dit kiekje (grote versie hieronder) is er nog geen extra info, zoals specs, te vinden over deze HTC.

Het enige dat we aan de hand van deze gelekte foto kunnen zeggen over de HTC Glamor is dat hij in ieder geval voorzien is van Android met HTC Sense en in drie zoete kleurtjes (geel, blauw en roze) uitgevoerd wordt. Verder lijkt hij op een iets kleinere, en rondere, uitvoering van de HTC Sensation. htc-glamor-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.