Geruchten
13 maart 2007 - Ron Smeets

Foto van de Google Phone?

In een enquete van Google waarin de deelnemers gevraagd werd naar hun mening over hoe de Google Phone er uit zou moeten gaan zien en welke specs belangrijk zijn werd deze foto getoond als mogelijk ontwerp voor het toestel.

Ziet er niet verkeerd uit, toch? Behalve deze foto werd ook gevraagd naar de mening over de specs van de Google Phone. Daarbij werden onder andere 3G, WiFi, een 2MP camera en natuurlijk een QWERTY toetsenbord (te zien op de foto) genoemd.

Op applicatieniveau werd natuurlijk een sloot aan Google diensten genoemd waaronder Search, Gmail, Maps en Blogger, maar dat zal voor een enquete over de Google Phone niemand verbazen.

Qua design ziet het toestel op de foto er uit als een uit de Samsung ontwerp keuken, als je het mij vraagt. Geruchten over een samenwerking op toestelgebied tussen Google en Samsung deden al eerder de ronde.Gerelateerde links:
Google Phone nog slechts een kwestie van tijd
Is dit de Google GSM en iPhone Killer?
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Google onderhandelt met Orange over de Google GSM
Google Mobile komt dichterbij
Sony en Google sluiten Blogger deal
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Google button op Motorola GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.