Geruchten
17 maart 2009 - Ron Smeets

Foto van de BlackBerry 8325 gespot

Het gaat goed met de BlackBerry lekken. Na de Niagara (9630) en de 9900 is het vandaag de beurt aan de 8325 Gemini.

Boygenius heeft enkele specs en een wazige foto van het toestel weten op te duiken. Over de foto zal menigeen zijn twijfels hebben (photoshop?). Ik in ieder geval wel.

Vooral het deel van het scherm lijkt erg kunstmatig bewerkt. Ik heb de foto hieronder ietwat vergroot nogmaals geplaatst.

Maar goed, mocht dit gerucht kloppen dan wordt de 8325 Gemini een andere opvolger van de 8300 Curve dan de 8900 Curve die we sinds enkele weken bij ons in de winkels zien.

De specs die tot nu toe bekend zijn:

- BlackBerry OS 5.0
- QVGA scherm
- Qwerty toetsenbord
- Quad-band GSM met GPRS/EDGE
- WiFi
- 2.0 Megapixel camera

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.