Entertainment
16 september 2014 - Ron Smeets

Foto van cargo piloot met een ruim vol iPhones 'geshopt'

Gisteren postte een piloot van een 747 een 'selfie' in het vrachtruim van het toestel. De vracht, die natuurlijk ingepakt was op tientallen pallets, zou volledig bestaan uit iPhones, zo'n 200.000, die hij net van China naar Alaska (met eindbestemming Chicago) gevlogen had.

De foto op zich was al redelijk hilarisch, en natuurlijk nooit op echtheid te controleren. Dat wil zeggen, er kon vanalles in die vracht zitten. iPhones of Apple dozen waren niet te zien. De afgelopen uren zijn tientallen geshopte foto's opgedoken die soms nog hilarischer zijn dan het origineel. Hieronder staan er enkele.

Gizmodo maakte er een heuse wedstrijd van. Er zullen de komende uren zeker nog meer inzendingen volgen en die kun je daar zien.

747-iPhones-c 747-iPhones-a 747-iPhones-g 747-iPhones-f 747-iPhones-h

En mijn favoriet tot nu toe: Airplane! (aka Flying High) 747-iPhones-i

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.