Toestellen
28 november 2012 - Ron Smeets

Foto in 't donker: Lumia 920 vs iPhone 5 vs Galaxy Note II

Vanavond kwam ik door een aan mij geadresseerde tweet van Cowboy Jöran op het idee om een paar foto's in het donker te maken met enkele toestellen. Het zal bij de meesten van jullie bekend dat de iPhone 5 en de Lumia 920 beiden een camera hebben die vooral ook goede foto's kunnen maken bij wat minder licht. maar wat als er bijna helemaal geen licht is?

Zie hieronder het resultaat. De eerste foto is gemaakt met de Samsung Galaxy Note II. Daaronder staat dezelfde foto, maar dan genomen met de iPhone 5 en tot slot de versie van de Lumia 920.

Resultaat Galaxy Note II: Foto-Donker-SGNII

De high-res versie van deze foto vind je hier.

Resultaat iPhone 5: Foto-Donker-iPhone5

De high-res versie van deze foto vind je hier.

Resultaat Lumia 920: Foto-Donker-Lumia-920

De high-res versie van deze foto vind je hier.

Resultaat Lumia 920 met Nachtmodus scene aan: Lumia920-Nachtshot

Resultaat Galaxy Note II met 'weinig licht' scene aan: SGNII-Nachtshot

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.