Geruchten
15 oktober 2012 - Ron Smeets

Foto en specs van de Samsung Galaxy Premier

De Galaxy S III mini is een paar dagen geleden onthuld maar de volgende 'Galaxy' staat schijnbaar ook al in de 'startblokken'. Dit weekend ontving ik onderstaande afbeelding, met specs van de Samsung Galaxy Premier.

Dit toestel ligt, qua specs, tussen de Galaxy S III mini en de Galaxy S III in, als de berichten kloppen natuurlijk. Op de foto (grote afbeelding hieronder) is de Galaxy Premier te zien naast de Galaxy S III (links is de 'Premier')

Op de screenshot is onder andere te zien dat het toestel een 4.65 inch Super AMOLED display heeft (1280 x 720 pixels), een dualcore 1.5 GHz processor (ARM Cortex A9) met 1GB RAM, HSPA support en een 8 megapixel camera met autofocus en LED flitser. Verder wordt ook gesproken over 8 of 16 GB intern geheugen dat middels een microSG kaart met maximaal 64 GB uit te breiden is. Bluetooth 4.0, WiFi, NFC en DLNA zijn ook allemaal aanwezig. De Samsung Galaxy Premier wordt standaard voorzien van Android 4.1 (Jelly Bean) en heeft een afmeting van 133.97 x 68.1 x 8.8 mm (hxbxd).

Galaxy-Premier Galaxy-Premier-a

(Thnx 'ts.rene')

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.