Geruchten
14 juli 2006 - Ron Smeets

Foto en specs van de nieuwe Palm 'Hollywood'?

De dag nadat Palm aankondigde dat Europa nog dit jaar via Vodafone zal kunnen beschikken over de Treo 700w duiken alweer de eerste foto's en specs op van wat de opvolger van de Treo 700 zou moeten worden.

In het geruchtencircuit wordt deze Palm nog onder de codenaam 'Hollywood' gepresenteerd. Volgens een anonieme tipgever van Engadget Mobile wordt dit dus de nieuwe GSM compatible Treo met een 412MHz XScale processor , 128Mb intern geheugen en Windows Mobile 5.0 OS.

Behalve dat de 'Hollywood' geen uitstekende antenne meer heeft, wat het meenemen in een broekzak een stuk makkelijker maakt, zou hij ook een stuk lichter zijn dan de huidige Treo's.Gerelateerde links:
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
Palm 700P eind Mei in Amerikaanse winkels?
Foto van nieuwe Palm based Treo
Treo 700w van dichtbij bekeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.