Geruchten
28 januari 2010 - Ron Smeets

Foto en nieuwe specs van de Samsung Galaxy 2

De Samsung Galaxy was de eerste Android Smartphone van de Koreaanse fabrikant en ik moet toegeven dat die best goed functioneerde.

Vandaag is onder andere een foto opgedoken van wat de opvolger zou moeten zijn, de Samsung Galaxy 2 (grote foto hieronder) en die ziet er nog een stuk strakker uit. Eerder lekte overigens ook al wat informatie uit over de opvolger van de Galaxy. De specs die nu genoemd worden komen niet helemaal overeen met de eerste geruchten, maar daarvoor zijn het dan ook geruchten ;-)

De Galaxy 2 zou, volgens de laatste geruchten, voorzien zijn van de welbekende 1GHz Snapdragon processor, een 3.7 inch AMOLED touchscreen display, 32GB intern geheugen, WiFi, HSDPA support, GPS, 5 megapixel camera, 3.5mm audio aansluiting. Hopelijk worden deze geruchten in Barcelona, medio Februari, waarheid. We zullen zien.

Foto

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.