Toestellen
25 december 2005 - Ron Smeets

Flyboy PMP schittert door extreme helderheid

Op het eerste gezicht lijkt de FlyBoy HD een normale multimedia player en eigenlijk is ie dat ook. Net als de meeste PMP's kan hij de meeste audio- en videofromaten afspelen, evenals foto's displayen en met 20 Gb opslagruimte is het op dat gebied niet meer dan een goede middenmoter.

Waar, volgens de makers bij Video Without Boundaries, de FlyBoy HD de concurrenten echter ver achter zich laat is de kwaliteit en helderheid van het scherm. Dankzij de LED Backlight technologie levert het LCD scherm een hoeveelheid licht en contrast waar veel concurrenten jaloers op zijn. Hierdoor schijnt ie buiten, zelfs in de zon, gewoon te gebruiken zijn.

Wij zijn natuurlijk razend benieuwd wat hiervan waar is dus gaan we op zoek naar beelden of een showmodel. Hij kost online 350 dollar, maar voor zover ik kon zien verschepen ze nog niets naar Europa.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.