Toestellen
17 augustus 2016 - Ron Smeets

Flubber: de perfecte bescherming voor je iPhone? Overleeft deze iPhone SE een val van ruim 30 meter?

Flubber; iedereen kent dat waarschijnlijk wel. Een gel-achtige substantie met bijzondere eigenschappen. En dan bedoel ik niet de levende Flubber uit de gelijknamige film ;)

De boys van GizmoSlip vroegen zich af of Flubber wellicht de ideale bescherming voor je iPhone kan zijn tijdens een val. Daarom maakten ze hun eigen Flubber en deden een valtest met een iPhone SE van ruim 30 meter hoogte. Dat leverde in ieder geval prachtige beelden op. En het resultaat? Kijk zelf maar!

Tijdens de eerste ruim drie minuten van onderstaande video wordt de Flubber gemaakt. Je zou direct kunnen skippen naar het spannende gedeelte, tenzij je wilt weten hoe je de groene 'jelly' zelf kunt maken.

Tsja, best indrukwekkend, toch? Toegegeven, als hoesje is Flubber niet bepaald de meest praktische oplossing. De bediening van het toestel wordt immers nogal lastig ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.