Accessoires
21 maart 2006 - Ron Smeets

Flitser voor je camphone

Steeds meer camphones worden standaard al uitgerust met een flitser, of iets wat er op lijkt, maar voor diegenen die zich nog moeten behelpen met bijvorbeeld een Nokia 6230 is er nu de Phlash.

Phlash is feitelijk een losse flitser die je aan je camphone kunt hangen of, als jet dat wilt, er tegen aan plakt. Volgens de makers werkt ie prima voor foto's waarbij het object binnen 1 meter van de camphone staat.

Hij flitst niet automatisch, maar je moet hem zelf aanzetten, vlak voordat je een foto gaat maken. Hij kost zo'n 25 Euro is is online te koop. Zie hieronder het resultaat van een camphone opname zonder, en met de Phlash. . .Gerelateerde links:
Camphone met 'steadyshot'
Losse lens voor je camphone
Lenscleaner voor Camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.