Accessoires
09 april 2007 - Ron Smeets

Flitsende GSM houder

Handig voor op kantoor. Zet je GSM in stille modus in deze 'flitsende beker' en als er een gesprek binnenkomt dan knipperen er een aantal blauwe leds zodat de hele beker verlicht verlicht wordt. Op die manier val je je collega's niet lastig met die vervelende ringtones ;-)

Lijkt een beetje op het idee van de knipperende LED's die je achter op het toestel kunt plakken of die aan een hangertje zitten. Helaas heb je daar meestal niets aan als het toestel in je zak of op het bureau ligt omdat ze gewoonweg niet genoeg opvallen overdag.

Deze Flitsende Beker kost 21 dollar en is hier online te bestellen.Gerelateerde links:
Trillende tas voor je mobieltje
Sony Erisson W43S geeft licht in het donker
Prehistorische GSM houder
Handige GSM houder
GSM holster
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.