Accessoires
23 mei 2009 - Ron Smeets

FlipSilent voor Symbian

Ik denk dat vrijwel iedereen er al eens mee te maken heeft gehad. Je zit in een restaurant, vergadering of een andere plek waar je je mobieltje eigenlijk even op stil had moeten zetten en dan wordt je gebeld.

Vervolgens druk je in paniek ;-) op de 'ophang' knop omdat dat de snelste manier is om het toestel 'stil' te krijgen. Met FlipSilent, voor Symbian toestellen met een bewegingssensor, hoef je je mobieltje alleen nog maar om te draaien om het geluid te dempen. Hieronder kun je een videodemo zien.

Op zich wel handig, maar wat doe je als je hem in je broekzak of tas hebt zitten?

Download versie S60v3

Download versie S60v5

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.