Geruchten
09 maart 2014 - Ron Smeets

Flip cover HTC All New One (M8) heeft een display

Een nieuwe dag, een nieuw HTC All New One (aka M8) gerucht. Dit keer is een afbeelding online verschenen van wat de originele flip cover van het toestel zou zijn en een nieuw kiekje van de voorzijde dat via een provider (Telus) naar buiten kwam.

Zoals op de foto duidelijk te zien is, doet de cover ook dienst als extra display voor de weergave van de tijd, het weer en ongetwijfeld ook gemiste oproepen en binnengekomen berichten en meldingen. Althans, dat mag ik hopen.

Helemaal nieuw is dit overigens niet. In Barcelona toonden onder andere Alcatel en LG ook al dergelijke multifunctionele covers. Onderstaande foto is overigens weer afkomstig van @evleaks. In dezelfde tweet meldt de bron ook dat, net als de eerste HTC One, de nieuwe One ook uitgebracht zal worden in een zogenaamde Google Play Edition pakket.

Het tweede nieuwe kiekje van de HTC All New One is afkomstig van Telus, een provider. Daarop zijn ook goed de nieuwe, rondere, zijkanten te zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.